News Flash:

Supa cu perisoare si dovlecei

10 Octombrie 2011
1170 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu perisoare si dovlecei
Ingrediente: 3 dovlecei 150 g macaroane 40 g parmezan 1 morcov tocat 1 ceapa tocata marunt 1 tulpina de telina 1.5 l supa de pui 2 linguri ulei de masline Pentru perisoare: 150 g carne de vita tocata (pui, curcan – dupa preferinte) 2 felii de paine alba (fara coaja) 30 g parmezan dat prin razatoare 1 galbenus Mod de preparare: Prima data se prepara perisoarele. Se rup feliile de paine in bucatele si se pun intr-un bol. Se toarna o cescuta de apa rece peste paine si se lasa la inmuiat. Se amesteca carnea tocata, galbenusul si parmezanul intr-un vas. Se formeaza perisoarele si se aseaza pe o farfurie. Se incinge ulei intr-o oala si se pun ceapa, morcovul si telina la calit pentru 5 minute. Se adauga si dovleceii si se mai lasa 2 minute. Se pune apoi supa peste legume si se da in fiert, dupa care se reduce focul la minim. Se adauga pastele si se mai fierbe la foc mic inca 15 minute. Cu grija se pun perisoarele in supa si se mai lasa 15 minute la fiert la foc mic. Se pune supa in castronel si se adauga parmezan deasupra chiar inainte de servire. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz paste ceapa nucsoara sarmale galbenus
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1138 viz    0 com
1138 viz    0 com
1017 viz    0 com
1335 viz    0 com
1144 viz    0 com
1113 viz    0 com
3143 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023037 (s)