News Flash:

Supa cu paste si rosii

7 Februarie 2013
2151 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g paste spirale
2 lingurite ulei de masline
800 g rosii tocate
1 ceapa tocata
2 dovlecei tocati
1 l supa de legume
2 morcovi tocati
2 cartofi taiati cubulete
1 lingura patrunjel tocat

Mod de preparare:

Intr-o oala incingem ulei la foc mediu si punem ceapa la calit. Adaugam apoi supa si rosiile si lasam sa fiarba. Adaugam morcovii, dovleceii si cartofii. Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba timp de 20 de minute, amestecand ocazional. Indepartam capacul si incorporam pastele si lasam sa fiarba timp de 15 minute. Presaram patrunjel si servim cu crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste spirale rosii tocate ceapa tocata dovlecei tocati oala capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1852 viz    0 com
2229 viz    1 com
1645 viz    0 com
2143 viz    0 com
1229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013357 (s)