News Flash:

Supa cu parmezan si taitei

16 Decembrie 2013
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui de aproximativ 1 kg
6 morcovi
1 telina mica
1 radacina de patrunjel
1 radacina de pastarnac
3-4 cepe medii romanesti
unt
parmezan intalienesc proaspat ras
patrunjel verde
sare
piper
crutoane facute in casa
taitei cu ou

Mod de preparare:


Puneti la fiert, intr-o oala mare, puiul cu absolut toate radacinoasele curatate de coaja si lasate intregi. Nu uitati, cand incepe sa fiarba, sa-i luati, din cand in cand, spuma, astfel ca supa noastra sa ramana limpede precum cristalul.

Cand toate cele sunt fierte bine de tot, scoteti-le cu o strecuratoare: un morcov zdrobiti-l cu furculita si aruncati-l la loc, in supa. Adaugati sare si piper dupa gust si puneti taiteii. Apoi adaugati patrunjel verde, proaspat tocat si mai dati intr-un clocot. Cand asezati supa in boluri, puneti-i fasii de carne fiarta, iar deasupra, o lingura de parmesan ras, o nuca de unt si o mana de crutoane.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi parmezan intalienesc strecuratoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019535 (s)