News Flash:

Supa cu parmezan si paste

3 Iulie 2013
1419 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
6 cani de supa de pui, nesarata
3 cani de apa
1 cani si un sfert de farfalle
2 cesti de suc de fructe galben
2 cesti de dovlecel tocat fin
1 lingura de patrunjel proaspat
1 lingura de busuioc proaspat
1 lingura de suc de lamaie
1/2 lingurita cimbru proaspat tocat
1/2 lingurita oregano proaspat tocat
1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
1/2 ceasca de parmezan

 Mod de preparare:

Pune mai intai supa si apa la fiert. Adauga pastele si lasa-le sa fiarba aproximativ 8 minute. Toarna in supa si sucul de fructe, apoi adauga si urmatoarele ingrediente. Lasa totul sa fiarba 10 minute la foc incet.
Supa se serveste calda, presarata cu parmezan si decorata cu cateva frunze de busuioc proaspete.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

farfalle busuioc proaspat oregano parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016456 (s)