News Flash:

Supa cu parmezan, fenicul si praz

22 Aprilie 2013
1295 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1.4 litri apa
2 frunze dafin
1 rosie tocata cubulete
1 fenicul taiat subtire
2 fire praz (doar partea alba) taiate rondele julien
2 tulpini telina taiate in jumatate si feliate
3 morcovi taiati in jumatate si feliati
4 catei usturoi zdrobiti
2 linguri ulei de masline
2 bucati coaja parmezan
50 g parmezan ras
1 lingura patrunjel tocat
1 lingura busuioc tocat
sare
piper

Mod de preparare:

Caleste usturoiul in ulei incins intr-o oala in care vei pregati supa. Amesteca si lasa pe foc 2 minute. Adauga morcovii, prazul, telina si feniculul si caleste timp de 5 minute pana cand legumele se inmoaie usor. Adauga rosia cubulete si frunzele de dafin si mai lasa 5 minute pe foc.

Adauga apa si coaja de parmezan si lasa sa fiarba la foc mic, timp de 30 de minute, acoperind oala cu un capac. Legumele ar trebui sa se inmoaie bine in tot acest timp. Scoate coaja de parmezan si frunzele de dafin. Amesteca in supa frunzele de patrunjel si busuioc, sare si piper dupa gust.

Serveste supa fierbinte cu parmezan ras presarat deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

apa frunze dafin parmezan ras foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

21012 viz    0 com
2247 viz    0 com
1397 viz    0 com
4810 viz    0 com
1762 viz    0 com
1201 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013587 (s)