News Flash:

Supa cu paine si struguri albi

17 Octombrie 2011
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu paine si struguri albi
Ingrediente: 200 g samburi de migdale crude crutoane de paine prajita 150-200 g paine 2 catei de usturoi mari stafide struguri albi fara coaja 1 pepene galben taiat cubulete 2 mere verzi taiate bucati 1 lingurita otet de vin alb 1 paharel ulei de masline 1 l apa rece patrunjel piper sare Mod de preparare: Mai intai se pune pentru cateva minute painea la inmuiat in apa rece.Pe rand, se pun in mixer: miezul de paine un pic scurs de apa, cateii de usturoi curatati, migdalele curatate, uleiul de masline, sarea si otetul si se amesteca bine de tot. Daca nu se trec prin mixer, se zdrobesc cateii de usturoi si migdalele cu zdrobitorul de lemn si se amesteca incet cu uleiul, painea, sarea si otetul. Compozitia rezultata trebuie sa fie ca o maioneza de groasa. Se adauga apoi, incet-incet, apa rece (pana la consistenta unei supe-creme) si se da la rece pana se serveste. Se serveste rece cu patrunjel tocat si crutoane de paine prajita. Se acompaniaza neaparat de unul din fructele urmatoare: struguri albi curatati de coaja si seminte, stafide, pepene galben taiat cubulete sau mere verzi taiate cubulete. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fish sauce retete vegetariene batoanr sirop caviar keta bitter lemon
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1665 viz    0 com
1062 viz    0 com
1555 viz    0 com
1027 viz    0 com
1404 viz    0 com
1469 viz    0 com
1542 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1378 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016531 (s)