News Flash:

Supa cu orez

17 Noiembrie 2011
965 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu orez
Ingrediente: 125 gr orez cu bobul rotund 50 gr unt o ceapa mica un morcov patrunjel verde 1 litru supa de pasare piper sare Mod de preparare: Ceapa si morcovul dat pe razatoarea mica se calesc in unt. Se adauga orezul spalat si se lasa impreuna 10 minute, cu grija sa nu se arda ceapa si morcovul. Se pune supa de pasare si se lasa sa fiarba. La sfarsit se presara patrunjel verde sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene unt ceapa dulciuri patrunjel verde fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1030 viz    0 com
972 viz    0 com
986 viz    0 com
1023 viz    0 com
872 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021981 (s)