News Flash:

Supa cu naut si rosii

25 Iulie 2012
1353 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g naut
750 ml supa de pui
410 g piure de rosii (conserva)
2 cepe tocate marunt
2 catei de usturoi tocati
400 g rosii in bulion
1 lingura busuioc
cascaval ras
2 linguri ulei de masline
grisine
sare


Mod de preparare:


Se calesc usturoiul si ceapa, se adauga piureul de rosii, supa de pui, nautul si rosiile in bulion si lasam sa dea in clocot. Se lasa la fiert in jur de 10 minute, apoi se potriveste de sare si se pune busuiocul. Inainte de servire, se presara cascaval in fiecare castron. Se serveste cu grisine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut cepe usturoi busuioc cascaval grisinesare castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2736 viz    0 com
1110 viz    0 com
2733 viz    0 com
2362 viz    0 com
1242 viz    0 com
2401 viz    0 com
3454 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019300 (s)