News Flash:

Supa cu naut, menta si susan

19 Februarie 2013
1765 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr naut
1 legatura menta tocata
50 ml ulei de masline
4 fire de telina tocate
1 ceapa tocata
1 capatana de usturoi
500 ml supa de legume
1 lingura pasta de susan

Mod de preparare:

Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si caleste ceapa, usturoiul si telina. Lasa pe foc timp de 5 minute. Adauga nautul si lasa pe foc 15 minute dupa care adauga menta si pasta de susan. Incorporeaza apoi supa si lasa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic si lasa sa fiarba timp de 30 de minute. Supa de naut cu menta se serveste cu crutoane, hummus si patrunjel tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut ceapa tocata tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1633 viz    0 com
1566 viz    0 com
2353 viz    0 com
2005 viz    0 com
2434 viz    1 com
1787 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1372 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012595 (s)