News Flash:

Supa cu morcovi

22 Martie 2013
2035 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g morcovi
1 pumn de alune zdrobite
coriandru proaspat
4 linguri ulei de alune
1 pumn de masline verzi fara seminte
150 ml lapte
2 bucati grepfrut curatat de piele
1 crenguta de rozmarin proaspat
1 crenguta cimbru proaspat
750 ml apa
1 catel de usturoi curatat si zdrobit
50 g unt
piper
sare

Mod de preparare:

Taie morcovii in felii cat mai subtiri. Pune untul la topit intr-o tigaie mare, adauga morcovii si usturoiul si lasa-le la foc mediu 2-3 minute. Adauga apa, cimbrul si rozmarinul si condimenteaza totul cu sare si piper. Acopera tigaia cu un capac si lasa-le sa fiarba 5-6 minute. Scoate tigaia de pe foc si adauga laptele. Lasa totul sa se raceasca usor, dupa care transfera amestecul intr-un blender. Amesteca totul pana se omogenizeaza si pune la frigider 30 minute. Pentru a servi, imparte supa de morcovi in 4 portii. Asezoneaz-o cu grepfruit, masline, coriandru, alune zdrobite si ulei de alune. 

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi alune zdrobite coriandru proaspat lapte grepfrut apa unt piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015510 (s)