News Flash:

Supa cu morcov si pastarnac

22 Februarie 2012
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu morcov si pastarnac
Ingrediente:

1 l supa de pui
1 pastarnac taiat fasii
2 lingurite zahar brun
1 kg morcovi taiati pe jumatate pe lungime
sare
2 linguri ulei de masline
frunze de salvie
2 linguri ulei de masline extra

Mod de preparare:

Mai intai se incinge la 180 grade cuptorul, dupa care se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pun in ea pastarnacul si morcovii. Dupa ce se presara sare, zahar si se stropeste cu putin ulei se da la cuptor pentru aproximativ 35 de minute. Lasam sa se raceasca apoi timp de 10 minute, dupa care punem legumele intr-un blender si mixam pana obtinem un piure fin. Punem piureul intr-o oala si adaugam supa si doua cani de apa. Fierbem timp de 10 minute. Intre timp incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem frunzele de salvie la calit. Punem supa in boluri si servim cu frunze de salvie pe deasupra.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac zahar brun morcovi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014326 (s)