News Flash:

Supa cu mazare si smantana

12 Septembrie 2011
935 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu mazare si smantana
Ingrediente: 200 g mazare 1 lingurita unt 2 cartofi 1 ceapa 150 ml smantana 1 galbenus fiert tare 1 lingurita faina 1 lingura marar proaspat tocat crutoane sare Mod de preparare: Se fierb legumele pana se inmoaie. Ceapa se arunca, iar cartofii se fac piure si se pun inapoi in supa. Galbenusul se freaca cu unt, smantana si faina si se toarna in oala. Se da in cateva clocote si se adauga mararul. Se drege de sare si se opreste focul. Se serveste cu crutoane. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala somon unt smantana galbenus batoanr
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3984 viz    0 com
2395 viz    0 com
2604 viz    0 com
1273 viz    0 com
1234 viz    0 com
1982 viz    0 com
1283 viz    0 com
1479 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016449 (s)