News Flash:

Supa cu mazare si smantana

12 Septembrie 2011
1011 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu mazare si smantana
Ingrediente: 200 g mazare 1 lingurita unt 2 cartofi 1 ceapa 150 ml smantana 1 galbenus fiert tare 1 lingurita faina 1 lingura marar proaspat tocat crutoane sare Mod de preparare: Se fierb legumele pana se inmoaie. Ceapa se arunca, iar cartofii se fac piure si se pun inapoi in supa. Galbenusul se freaca cu unt, smantana si faina si se toarna in oala. Se da in cateva clocote si se adauga mararul. Se drege de sare si se opreste focul. Se serveste cu crutoane. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala somon unt smantana galbenus batoanr
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4115 viz    0 com
2455 viz    0 com
2750 viz    0 com
1340 viz    0 com
1356 viz    0 com
2057 viz    0 com
1425 viz    0 com
1531 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022951 (s)