News Flash:

Supa cu mazare si smantana

12 Septembrie 2011
1043 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu mazare si smantana
Ingrediente: 200 g mazare 1 lingurita unt 2 cartofi 1 ceapa 150 ml smantana 1 galbenus fiert tare 1 lingurita faina 1 lingura marar proaspat tocat crutoane sare Mod de preparare: Se fierb legumele pana se inmoaie. Ceapa se arunca, iar cartofii se fac piure si se pun inapoi in supa. Galbenusul se freaca cu unt, smantana si faina si se toarna in oala. Se da in cateva clocote si se adauga mararul. Se drege de sare si se opreste focul. Se serveste cu crutoane. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala somon unt smantana galbenus batoanr
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4203 viz    0 com
2489 viz    0 com
2808 viz    0 com
1377 viz    0 com
1412 viz    0 com
2101 viz    0 com
1522 viz    0 com
1556 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022074 (s)