News Flash:

Supa cu mazare, macaroane si ciuperci

22 Septembrie 2011
1489 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu mazare macaroane si ciuperci
Ingrediente: 100 g macaroane 6 ciuperci feliate 100 g mazare congelata 1 l supa de legume 2 rosii 2 lingurite unt ¼ cana patrunjel proaspat tocat Mod de preparare: Supa se pune la fiert impreuna cu untul, macaroanele si legumele. Cand toate sunt fierte, se adauga patrunjelul tocat si se potriveste de sare. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ciuperci somon rosii unt patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017905 (s)