News Flash:

Supa cu linte si morcovi

12 August 2011
900 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu linte si morcovi
Ingrediente: 50 g unt 1 cana morcovi razuiti 1 ceapa tocata 2 linguri patrunjel proaspat tocat ¼ cana linte 4 cani supa de pui sare Mod de preparare: Ceapa si morcovii se calesc in unt topit 4 minute. Se adauga lintea si se mai lasa 2 minute. Se pune supa de pui si se da in clocot. Se acopera si se fierbe la foc mic 20 de minute sau pana lintea este fiarta. Se sareaza si se opreste focul. Inainte de servire se presara patrunjel tocat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt morcovi patrunjel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

975 viz    0 com
1133 viz    0 com
2082 viz    0 com
1128 viz    0 com
1146 viz    0 com
4552 viz    0 com
1173 viz    0 com
985 viz    0 com
1176 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019363 (s)