News Flash:

Supa cu linte si morcovi

12 August 2011
940 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu linte si morcovi
Ingrediente: 50 g unt 1 cana morcovi razuiti 1 ceapa tocata 2 linguri patrunjel proaspat tocat ¼ cana linte 4 cani supa de pui sare Mod de preparare: Ceapa si morcovii se calesc in unt topit 4 minute. Se adauga lintea si se mai lasa 2 minute. Se pune supa de pui si se da in clocot. Se acopera si se fierbe la foc mic 20 de minute sau pana lintea este fiarta. Se sareaza si se opreste focul. Inainte de servire se presara patrunjel tocat. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt morcovi patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1030 viz    0 com
1180 viz    0 com
2255 viz    0 com
1165 viz    0 com
1199 viz    0 com
4795 viz    0 com
1207 viz    0 com
1031 viz    0 com
1214 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1453 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012315 (s)