News Flash:

Supa cu hribi si telina

10 August 2011
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu hribi si telina
Ingrediente: 10 g hribi uscati 1 lingura ulei de masline 1 ceapa medie 1 tija telina 500 g radacina de telina 900 g supa fierbinte de legume 2 linguri salvie proaspat tocata 2 felii groase franzela 50 ml smantana frisca 1 legatura patrunjel ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Ciupercile se acopera cu apa fierbinte si se lasa 10 minute la rehidratat. Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie si se calesc tija de telina si ceapa tocate. Ciupercile se scurg, pastrandu-se apa in care s-au hidratat, si se pun in tigaie cu radacina de telina tocata. Se adauga apa de la ciuperci si supa fierbinte de legume. Se lasa sa fiarba 15 minute, pana telina se inmoaie. Se paseaza cu ajutorul unui blender impreuna cu salvia. Painea se taie cuburi si se rumenesc in ulei de masline. Supa se imparte in castroane si se serveste presarata cu ulei de masline extravirgin, smantana, patrunjel tocat si crutoane de paine. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene rantas menta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
828 viz    0 com
898 viz    0 com
819 viz    0 com
1051 viz    0 com
925 viz    0 com
1177 viz    0 com
1702 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012782 (s)