News Flash:

Supa cu hrean si smantana

22 Aprilie 2013
1629 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa alba, feliata subtire
2 catei usturoi feliati subtire
3 linguri unt
piper
1 lamaie stoarsa
1 litru supa concentrata de pui
200 ml smantana de gatit
4 legaturi mari patrunjel
hrean ras
sare

Mod de preparare:


Pune la fiert 1 litru de apa intr-o oala. Cand da in clocot pune in ea patrunjelul si lasa-l maxim un minut, pana cand se inmoaie si culoarea lui se schimba in verde deschis. Surge-l si pune-l intr-un bol cu apa rece pentru un minut. Stoarce bine apa din patrunjel si toaca-l.

Caleste usturoiul si ceapa cu sare si piper in untul incins, intr-o tigaie adanca, la foc mediu, timp de 6 minute. Adauga supa concentrata de pui si smantana lichida si lasa totul sa fiarba la foc mic, timp de 15-20 de minute, pana cand cantitatea de lichid incepe sa scada.

Adauga patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust si gateste-le timp de 5-6 minute. Transfera toata supa intr-un blender si paseaza bine pana cand devine un piure. Strecoara totul printr-o sita deasa.

Serveste supa cu hrean proaspat ras.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa alba lamaie stoarsa apa rece foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019416 (s)