News Flash:

Supa cu galusti

17 Mai 2011
5189 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu galusti
Ingrediente: Pentru supa: 1 morcov mare 2 cepe 1 ardei sare piper patrunjel 1 lingura ulei Pentru galuste: 2 oua 7-8 linguri gris 2 linguri de ulei sare Mod de preparare: Legumele se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Intre timp preparam galustele: intr-un castron batem ouale cu sare si ulei, apoi se adauga grisul in ploaie. Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris. Trebuie sa rezulte o compozitie nici tare, nici moale, sa cada mai greu din lingura. Dam focul incet, bagam lingura in supa, luam din compozitie si punem in supa galustele. Daca se intaresc, puneti apa rece si asezati capacul pe oala si o sa se inmoaie. Se lasa la fiert pana sunt fierte galustele. Se condimenteaza si se serveste cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

morvoc gris oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1146 viz    0 com
2636 viz    0 com
1070 viz    0 com
977 viz    0 com
1450 viz    0 com
1164 viz    0 com
823 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1443 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015418 (s)