News Flash:

Supa cu galusti

17 Mai 2011
5360 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu galusti
Ingrediente: Pentru supa: 1 morcov mare 2 cepe 1 ardei sare piper patrunjel 1 lingura ulei Pentru galuste: 2 oua 7-8 linguri gris 2 linguri de ulei sare Mod de preparare: Legumele se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Intre timp preparam galustele: intr-un castron batem ouale cu sare si ulei, apoi se adauga grisul in ploaie. Este posibil sa trebuiasca mai mult sau mai putin gris. Trebuie sa rezulte o compozitie nici tare, nici moale, sa cada mai greu din lingura. Dam focul incet, bagam lingura in supa, luam din compozitie si punem in supa galustele. Daca se intaresc, puneti apa rece si asezati capacul pe oala si o sa se inmoaie. Se lasa la fiert pana sunt fierte galustele. Se condimenteaza si se serveste cu patrunjel verde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morvoc gris oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1210 viz    0 com
2728 viz    0 com
1146 viz    0 com
1082 viz    0 com
1549 viz    0 com
1249 viz    0 com
859 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013514 (s)