News Flash:

Supa cu galuste si unt

21 Noiembrie 2011
1017 Vizualizari | 1 Comentarii
Supa cu galuste si unt
Ingrediente: Pentru supa: 1 cartof mare 3 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa mare patrunjel Pentru galuste: 2 oua 10 linguri de gris 2 cuburi de unt un praf de sare Mod de preparare: Mai intai se pune la fiert apa cu o lingura de ulei si delikat dupa gust. Apoi se taie pastarnacul si morcovul bastonase, ceapa si cartoful in patru si se adauga in supa cand apa a fiert. Intr-un vas rezistent la foc se pun cuburile de unt (sa fie mari) la topit. Dupa ce s-au topit, se ia de pe foc, se lasa putin, se adauga ouale, un praf de sare si grisul in ploaie, amestecand continuu cu o furculita pana ajunge o pasta ca o smantana groasa. Apoi se da focul mica. Cu o lingurita mica, inmuiata in supa se ia din compozitie si se pune in supa. Cand galustele se ridica la suprafata, se intorc cu grija pe partea cealalta si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac. Ca sa iasa mai pufoase, se adauga de doua ori apa rece in supa, cate o cana de apa de fiecare data, la un interval de cateva minute, dar nu imediat dupa ce sunt puse. Se lasa la fiert pana se patrund bine. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

passata retete vegetariene morcovi oua unt ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1059 viz    0 com
954 viz    0 com
989 viz    0 com
1066 viz    0 com
1009 viz    0 com
1042 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017451 (s)