News Flash:

Supa cu galuste si unt

21 Noiembrie 2011
945 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Supa cu galuste si unt
Ingrediente: Pentru supa: 1 cartof mare 3 morcovi 1 pastarnac 1 ceapa mare patrunjel Pentru galuste: 2 oua 10 linguri de gris 2 cuburi de unt un praf de sare Mod de preparare: Mai intai se pune la fiert apa cu o lingura de ulei si delikat dupa gust. Apoi se taie pastarnacul si morcovul bastonase, ceapa si cartoful in patru si se adauga in supa cand apa a fiert. Intr-un vas rezistent la foc se pun cuburile de unt (sa fie mari) la topit. Dupa ce s-au topit, se ia de pe foc, se lasa putin, se adauga ouale, un praf de sare si grisul in ploaie, amestecand continuu cu o furculita pana ajunge o pasta ca o smantana groasa. Apoi se da focul mica. Cu o lingurita mica, inmuiata in supa se ia din compozitie si se pune in supa. Cand galustele se ridica la suprafata, se intorc cu grija pe partea cealalta si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac. Ca sa iasa mai pufoase, se adauga de doua ori apa rece in supa, cate o cana de apa de fiecare data, la un interval de cateva minute, dar nu imediat dupa ce sunt puse. Se lasa la fiert pana se patrund bine. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

passata retete vegetariene morcovi oua unt ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

982 viz    0 com
907 viz    0 com
940 viz    0 com
996 viz    0 com
925 viz    0 com
946 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1826 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021878 (s)