News Flash:

Supa cu galuste II

27 Octombrie 2011
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu galuste II
Ingrediente: un pui o telina 2 morcovi 2 ardei grasi 2 cepe gris 2-3 oua o legatura de patrunjel Delikat Mod de preparare: Se spala puiul, se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cand e pe jumatate fiert, se adauga toate legumele. Cand au fiert, se scot, se strecoara si zeama se pune la fiert iarasi. Galustele se prepara din 2-3 oua si gris. Compozitia trebuie sa fie asemanatoare cu cea a smantanii. Dupa ce se face compozitia, se lasa 5 minute. Apoi, in timp ce supa fierbe, se da focul mic si cu o lingura inmuiata in zeama se ia din compozitie. Dupa ce s-au facut galustele, se acopera partial cu un capac oala si se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute. Se poate servi cu patrunjel tocat pe deasupra. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina morcovi oua pui mexican ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1553 viz    0 com
1526 viz    0 com
1407 viz    0 com
1766 viz    0 com
1229 viz    0 com
7675 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022996 (s)