News Flash:

Supa cu galuste de ficat

30 Decembrie 2011
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu galuste de ficat
Ingrediente:

Pentru supa:

1 ceapa
1 l apa
1 morcov
½ radacina patrunjel
¼ telina
sare

Pentru galuste:

2 ficatei pasare
1 lingura pesmet
1 ou
sare

Mod de preparare:

Ficatul se paseaza cu blenderul. Ouale se bat bine si se amesteca cu ficatul pasat. Se adauga pesmetul in ploaie. Se formeaza galuste cu o lingurita care se fierb 30 minute in apa clocotita. Pentru supa se fierb toate zarzavaturile, apoi se strecoara si se toarna peste galuste.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa apa morcov radacina patrunjel telina sare ficatei pasare pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017458 (s)