News Flash:

Supa cu galuste

30 Noiembrie 2012
1986 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

supa de carne de vaca sau pasare
½ lingurita unt (in lipsa untura)
2 oua
5-6 linguri gris
supa galuste
sare

Mod de preparare:

Se freaca spuma untul cu ouale. Se adauga grisul putin cate putin (in ploaie) amestecand mereu cu lingura. Se obtine o pasta care trebuie sa aiba consistenta unei smantani groase. Se adauga sare.

Dupa ce supa a fost strecurata intr-o cratita curata, se pune pe foc. La primul clocot, se ia cu o lingurita muiata in unt din pasta de gris si se da drumul in supa care trebuie sa fiarba incet.

Dupa ce s-a pus toata pasta in felul aratat, se acopera cratita (dar nu de tot), lasand sa fiarba incet 10 minute.

Se ia capacul si se intorc galustele usor. Se scot din cratita cu lingura de spuma, se asaza in castronul de servit incet ca sa nu se sfarame si se toarna supa peste ele.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt oua gris supa galuste sare cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1373 viz    0 com
2485 viz    0 com
1460 viz    0 com
1420 viz    0 com
1675 viz    0 com
2435 viz    0 com
3581 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019885 (s)