News Flash:

Supa cu galuste

17 August 2011
5832 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu galuste
Ingrediente: radacina de telina radacina de pastarnac 1 morcov 1 ardei praz 2 cepe 2 cartofi taiati cubulete sare/delikat patrunjel verde 50 gr paste 2 linguri ulei Mod de preparare: Legumele se toaca si se pun la fiert intr-un litru si jumatate de apa. Intre timp se pregatesc galustele. Se amesteca ouale cu grisul si sarea, avand grija sa se obtina o compozitie cu o consistenta potrivita. Cu o lingurita se toarna cate putin din compozitie in supa fierbinte si se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute. Cand au fiert legumele, se adauga uleiul, condimentele si galustele. Spre final se pun pastele si verdeata tocata marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://foarteiute.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene rantas fasole patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1140 viz    0 com
2386 viz    0 com
1897 viz    0 com
6403 viz    0 com
3781 viz    0 com
2000 viz    0 com
1266 viz    0 com
1305 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021671 (s)