News Flash:

Supa cu galuste

28 Martie 2016
23500 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru supa:
2 linguri de ulei de masline
1 ceapa de primavara
1 varf de cutit de sare
foarte putin piper alb
100 gr morcovi curatati
100 gr telina cruda
1 lingura de faina de grau
bulion dupa gust

Pentru galuste:
100 gr branza Gouda
1 ou
2 linguri faina de grau (sau mai multa, in functie de cat crezi ca trebuie)
putin piper
sare

Mod de preparare:

1. Toaca marunt ceapa si rumeneste-o usor in ulei de masline.
2. Pune apoi in tigaie morcovii si telina taiate fasii, apoi sarea, bulionul, piperul si faina. Amesteca bine si toarna niste apa, cat sa le acopere. Lasa sa fiarba pana cand legumele s-au fragezit.
3. Amesteca ingredientele pentru galuste. Daca crezi ca mai trebuie, mai pune faina.
4. Ia din compozitie cate o lingura si modeleaz-o intre palme apoi pune-o in oala cu supa. Lasa pe foc inca 2-3 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

supa galuste reteta supa supa legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014405 (s)