News Flash:

Supa cu fructe de mare

6 Martie 2013
1392 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

scoici
250 gr creveti mari, nedecorticati
1 ceapa mica
1 lingura de harissa
1 morcov
200 gr rosii din conserva
75 ml de vin alb sec
500 ml supa de legume
2 linguri de smantana pentru gatit
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Curata crevetii si caleste-i in ulei de masline, timp de 5 minute. Adauga ceapa si morcovii si lasa-i inca 10 minute, pana se inmoaie. Toarna vinul, apoi adauga rosiile si supa si lasa-le sa fiarba 30 de minute. Marunteste crevetii si paseaza cu un blender compozitia, apoi trece-o printr-o strecuratoare. Pune din nou supa pe foc 10 minute si adauga harissa si zeama de lamaie. Adauga apoi smantana si las-o sa fiarba la foc mic.
Pentru servit, asezoneaza bine scoicile si crevetii. Incinge untul aromat intr-o tigaie, pana face spuma si adauga crevetii si scoicile si prajeste-le 1 minut pe fiecare parte.
Pentru a servi supa de fructe de mare asaza in centru crevetii si scoicile si stropeste cu smantana ramasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scoici creveti mari ceapa mica harissa morcov blender strecuratoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1546 viz    0 com
1618 viz    0 com
1691 viz    0 com
2308 viz    0 com
3135 viz    0 com
1592 viz    0 com
1437 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021245 (s)