News Flash:

Supa cu flechite si rosii

23 Noiembrie 2011
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu flechite si rosii
Ingrediente: 1,5 kg rosii 1 ceapa mica 60-70 g taitei sau flechite 2 cuburi / lingurite concentrat de pui, ciuperci sau legume 1 legatura patrunjel 2 linguri zahar 4 linguri ulei piper sare Mod de preparare: Prima data se spala rosiile, se taie bucati mai mari si li se scot cotorii. Ceapa se toaca in bucati mai mari. Se pun la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, la foc mic, aproximativ 20-25 minute. Se lasa sa se racoreasca putin, dupa care se mixeaza, dar nu prea mult. Se strecoara de coji si seminte, se pune din nou la fiert, adaugandu-se uleiul, zaharul, concentratul, putin patrunjel tocat si se potriveste de sare si piper. La final se adauga taiteii si se dau cateva clocote. Se serveste cu patrunjel tocat marunt. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ceapa uleiz patrunjel ahar sos tomat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
2589 viz    0 com
2410 viz    0 com
3188 viz    0 com
1626 viz    0 com
1157 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022711 (s)