News Flash:

Supa cu fasole, broccoli si Cheddar

21 Martie 2013
2047 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr branza Cheddar
fasole cannellini
200 ml apa
420 gr broccoli tocat
supa de legume sau de pui (cu putina sare)
piper
sare

Mod de preparare:


Se fierb mai intai supa de pui sau legume si apa, la foc potrivit. Dupa aceea se adauga broccoli. Oala se acopera cu un capac. Dupa maximum 10 minute, se pun fasolele, se potriveste de piper si sare si se mai lasa pe foc cam un minut. Toata compozitia se da apoi prin blender, impreuna cu jumatatea din branza. Piurel se pune pe o farfurie. Bucatelele de broccoli pastrate si cealalta jumatate de branza sa dau si ele prin blender. La final, se amesteca cele doua compozitii si se serveste supa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza cheddar fasole cannellini apa broccoli tocat de pui piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1816 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023852 (s)