News Flash:

Supa cu dovlecel si telina

2 Septembrie 2011
948 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu dovlecel si telina
Ingrediente: 2 dovlecei 1 morcov 1 ceapa 1 cartof mare fasole verde telina pastarnac 50 ml ulei de masline delikat de legume patrunjel verde Mod de preparare: Legumele curatate, spalate si taiate se pun la fiert, dar fara dovlecel. Acesta se pune cand restul legumelor sunt fierte pe jumatate. Dupa ce au fiert, se adauga delikatul de legume si uleiul de masline. Apoi se mai lasa sa fiarba cam 5 minute. La final se presara taiat marunt. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel verde retete vegetariene ovaz fasole fasole verde placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1134 viz    0 com
1008 viz    0 com
1140 viz    1 com
1739 viz    0 com
1190 viz    0 com
1912 viz    0 com
925 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024444 (s)