News Flash:

Supa cu dovlecel si parmezan

4 Aprilie 2012
1706 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu dovlecel si parmezan
Ingrediente:

700 g dovlecei taiati feliute
40 g parmezan dat prin razatoare
2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
1.25 ml supa de pui
1 lingura cimbru
3 cartofi taiati cubulete
2 linguri patrunjel tocat
65 g smantana
paine coapta

Mod de preparare:

Calim un minut usturoiul, ceapa si ghimbirul. Apoi punem supa si lasam sa fiarba timp de 10 minute, amestecand ocazional. Adaugam dovleceii si mai fierbem 2 minute. Indepartam vasul de pe foc si adaugam patrunjelul, parmezanul si smantana. Supa se se proceseaza intr-un blender si apoi se reincalzeste. Punem in castronel si servim cu paine coapta.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei parmezan ceapa usturoi cimbru cartofi patrunjel smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013400 (s)