News Flash:

Supa cu dovlecel si lapte batut

15 Octombrie 2012
2135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/3 dovleac mare (cca 600 g curatat)
1/2 ardei capia
1 ceapa medie
1,5 litri lapte batut
1 morcov
ulei
marar

Mod de preparare:

Dovleacul l-am curatat si l-am taiat cubulete. Ceapa si morcovul le-am curatat, spalat si tocat marunt. Ardeiul l-am taiat cubulete. In putin ulei am pus la calit legumele. Cand acestea s-au inmuiat am adaugat putina apa, apoi cubuletele de dovleac. Am pus apa cat sa acopere dovleacul si am lasat sa fiarba. Cand dovleacul a fost aproape fiert, am pus laptele batut si am mai lasat cateva minute sa clocoteasca. Am tocat mararul marunt si l-am adaugat dupa ce am oprit focul la oala.

Supa cu dovlecel si lapte batut recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac ardei capia ceapa lapte batut morcov ulei marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014223 (s)