News Flash:

Supa cu dovlecei si cartofi

15 August 2012
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei
1 ceapa
150 g smantana
2 cartofi dulci
1 morcov
2 fire de ceapa verde
25 g unt
1 lingurita cu zeama de lamaie
sare

Mod de preparare:

Curata legumele si taie-le in cubulete potrivite. Acopera-le cu apa si lasa-le sa fiarba. Cand legumele sunt patrunse, zdrobeste-le cu blenderul. Incorporeaza smantana si unul. Potriveste gustul de sare si acreste cu putina zeama de lamaie. Lasa supa-crema sa se raceasca, iar inainte de servire, pune-o in pahare. Serveste-o rece, cu smantana si rondele de ceapa verde.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei ceapa smantana cartofi dulci morcov unt sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1299 viz    0 com
2703 viz    0 com
2055 viz    0 com
1907 viz    0 com
2138 viz    0 com
5766 viz    0 com
1318 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014992 (s)