News Flash:

Supa cu dovleac si morcovi

19 Decembrie 2012
1902 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 ceapa rosie tocata fin
20 ml ulei de masline
2 catei de usturoi tocati fin
4 morcovi curatati
3 ramuri de cimbru
1 dovleac mic curatat si taiat in cubulete
850 ml supa de pui
piper
1 legatura de patrunjel
sare

Mod de preparare:

Intr-o cratita, incinge uleiul de masline. Adauga ceapa si usturoiul si caleste la foc mic timp de 10 minute. Adauga in cratita dovleacul si morcovii taiati cubulete. Asezoneaza cu sare si piper si lasa pe foc timp de 10 minute, pana cand incep sa se inmoaie.  Toarna supa, adauga cimbrul si patrunjelul si lasa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic si lasa sa fiarba timp de 30 de minute. La final, foloseste un blender pentru a pasa bine supa. Supa cu morcovi si dovleac se serveste calda, cu putin parmezan ras pe deasupra si paine cu coaja crocanta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie usturoi morcovi dovleac piper patrunjel sare cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020206 (s)