News Flash:

Supa cu dovleac si mar

24 Noiembrie 2011
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu dovleac si mar
Ingrediente: 300 g dovleac 100 g mere 1 catel de usturoi 1 ceapa mica 1 ardei rosu 1 cub de supa de vita smantana cimbru 1-2 linguri de ulei de masline piper sare Mod de preparare: Mai intai se curata merele si dovleacul de coaja, se taie in bucatele si se pun la fiert in apa. Dupa aceea se scurg de apa si se zdrobesc fie cu furculita, fie in robot. Intr-o lingura de ulei de masline se caleste ceapa taiata marunt, se adauga 1 catel de usturoi feliat, un ardei taiat cubulete, un cub de supa de vita, un pahar mic de apa si se potriveste de sare si piper. Se amesteca treptat pasta de dovleac-mere si se mai lasa la fiert cam 5-10 minute la foc mic. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

dulceata retete vegetariene dovleac usturoi smantana patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1307 viz    0 com
796 viz    0 com
824 viz    0 com
762 viz    0 com
1147 viz    0 com
978 viz    0 com
2440 viz    0 com
2006 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016375 (s)