News Flash:

Supa cu dovleac si conopida

8 Ianuarie 2013
1652 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g conopida
2 lingurite ulei de masline
1 morcov
1 ceapa medie
1/4 radacina telina
1 lingura pasta tomate
200 g dovleac curatat
1,5 l supa de legume
piper
sare
menta uscata

Mod de preparare:
 
Pune uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare, apoi caleste ceapa tocata marunt, pana cand aceasta capata o culoare aurie. Separat, pune supa de legume intr-o oala incapatoare, adauga legumele tocate dupa preferinta (dupa ce le-ai curatat si spalat in prealabil), apoi pune frunzele de dafin si menta uscata. Adauga ceapa calita si lasa totul sa fiarba, la foc mic, circa 45 de minute.

La final, adauga pasta de rosii, sare si piper si mai lasa supa sa dea in clocot. Ia jumatate din cantitatea de supa si mixeaza-o cu un blender, astfel incat sa obtii o compozitie de supa-crema, apoi amesteca totul cu supa ramasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida morcov ceapa medie radacina telina pasta tomate piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014295 (s)