News Flash:

Supa cu dovleac si caju

9 Octombrie 2013
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 lingura de unt
1 ceapa, tocata
1 catel de usturoi, tocat
550 g dovleac
80 g caju prajite
1 lingura pasta de tomate
1 l supa de legume
1 lingura de seminte de chia
nucsoara macinata
piper
smantana

Mod de preparare:

Incinge uleiul si untul intr-o cratita mare si caleste ceapa cateva minute, pana cand se inmoaie. Adauga usturoiul, dovleacul, caju si pasta de tomate. Amesteca-le doua minute, apoi adauga supa de legume, redu focul si lasa compozitia sa fiarba 15-20 de minute, pana cand dovleacul este fraged. Scoate legumele din supa si paseaza-le la blender, adauga peste ele si putina nucsoara si usturoi, iar la final condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust. Adauga legumele din nou in supa si amesteca pana cand se omogenizeaza.
Supa cu dovleac si caju se serveste calda, presarata cu seminte de chia si smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013692 (s)