News Flash:

Supa cu dovleac, cartofi si smantana

28 Septembrie 2012
4396 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi taiati cuburi
1 kg dovleac taiat cuburi
1 ceapa tocata
supa de legume
sare
200 ml smantana

Mod de preparare:

Intr-o oala punem la fiert dovleacul, cartofii, ceapa si supa. Asezonam cu sare dupa gust si lasam sa fiarba timp de 2 ore. Lasam sa se raceasca si apoi trecem supa cu tot cu legume intr-un blender si mixam pana cand obtinem o crema fina, reincalzim supa crema. Se serveste cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa cartofi supa dovleac retete culinare cartofi dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020114 (s)