News Flash:

Supa cu costita afumata si cartofi

18 Octombrie 2011
2559 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu costita afumata si cartofi
Ingrediente: 150 g costita afumata 700 g cartofi 1 ceapa 100 g varza 100 g sfecla rosie 1 castravete murat 2 linguri pasta de rosii boia de ardei dulce 150 g smantana patrunjel verde piper sare Mod de preparare: Costita se taie cubulete si se pune la calit intr-o oala, impreuna cu ceapa tocata marunt, pana cand se rumenesc. Se “sting” cu pasta de rosii amestecata cu putina boia de ardei, subtiate cu 2 cani de apa calda. Se lasa sa fiarba in jur de un sfert de ora, apoi se adauga cartofii curatati de coaja, taiati cubulete, castravetii, sfecla rosie si varza taiate bucatele. Se mai adauga putina apa, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba pana cand legumele sunt bine patrunse. Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat presarat si cu cate o lingura de smantana adaugata la fiecare portie. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mujdei cartofi castravete murat sos worcestershire smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1076 viz    0 com
889 viz    0 com
1311 viz    0 com
1035 viz    0 com
1366 viz    0 com
977 viz    0 com
1125 viz    0 com
1029 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016516 (s)