News Flash:

Supa cu costita afumata si cartofi

18 Octombrie 2011
2611 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu costita afumata si cartofi
Ingrediente: 150 g costita afumata 700 g cartofi 1 ceapa 100 g varza 100 g sfecla rosie 1 castravete murat 2 linguri pasta de rosii boia de ardei dulce 150 g smantana patrunjel verde piper sare Mod de preparare: Costita se taie cubulete si se pune la calit intr-o oala, impreuna cu ceapa tocata marunt, pana cand se rumenesc. Se “sting” cu pasta de rosii amestecata cu putina boia de ardei, subtiate cu 2 cani de apa calda. Se lasa sa fiarba in jur de un sfert de ora, apoi se adauga cartofii curatati de coaja, taiati cubulete, castravetii, sfecla rosie si varza taiate bucatele. Se mai adauga putina apa, se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba pana cand legumele sunt bine patrunse. Se serveste fierbinte, cu patrunjel verde tocat presarat si cu cate o lingura de smantana adaugata la fiecare portie. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mujdei cartofi castravete murat sos worcestershire smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1137 viz    0 com
910 viz    0 com
1357 viz    0 com
1075 viz    0 com
1424 viz    0 com
1011 viz    0 com
1145 viz    0 com
1067 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022445 (s)