News Flash:

Supa cu ciuperci si spanac

22 Septembrie 2011
3086 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu ciuperci si spanac
Ingrediente: 250 g ciuperci 250 g spanac 50 g unt 2 catei de usturoi pisati 1 ceapa tocata o lingurita de ghimbir ras nucsoara rasa sare Mod de preparare: Untul se topeste intr-o cratita, se adauga ceapa si se caleste cinci minute. Se adauga ciupercile si usturoiul si se prajesc circa trei minute. Se adauga ghimbirul ras, apa si se lasa la fiert inca zece minute. Se pune spanacul si nucsoara rasa si se mai fierb circa zece minute. Se sareaza dupa gust si se serveste cu crutoane de paine. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene spanac usturoi unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1771 viz    0 com
1171 viz    0 com
6659 viz    0 com
1120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016479 (s)