News Flash:

Supa cu ciolan afumat

28 Octombrie 2011
1045 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu ciolan afumat
Ingrediente: 250 g ciolan dezosat afumat 1 kg varza proaspata 1 ceapa 1 morcov mare 1 lingura de faina 1 crenguta de cimbru uscat 3 linguri de ulei 300 ml bulion sare Mod de preparare: Se curata ceapa si morcovul si se da pe razatoarea mare. Ciolanul se taie cubulete. Se pun la calit cu cele 3 linguri de ulei in oala. Dupa ce s-au perpelit putin in uleiul incins, se stinge cu apa, se pune capacul si se lasa sa dea in clocot. Intre timp se spala varza si se taie fideluta. Cand a inceput sa fiarba apa, se pune varza si se lasa sa fiarba in continuare. Din cand in cand se mai amesteca, pentru ca varza se ridica. Se potriveste de sare. Cand este fiarta varza, se adauga bulionul amestecat cu o lingura de faina, se mai lasa sa dea cateva clocote si se ia de pe foc. Se pune cimbrul uscat si spalat si se acopera oala cu capacul. Inainte de servire se scoate cimbrul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi umpluti patrunjel tocat bulion fasole
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018790 (s)