News Flash:

Supa cu cimbru si usturoi copt

1 Mai 2013
1927 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o capatana de usturoi
1-2 linguri ulei de masline
sare grunjoasa si piper negru
2 linguri unt
1/2 ceapa galbena maruntita
3 crengute de cimbru proaspat
2 linguri otet
o cana si jumatate de supa de legume
patrunjel proaspat tocat pentru asezonare

Mod de preparare:


Preincalzeste cuptorul la 176 de grade C. Pune cateii de usturoi nedecojiti intr-o tava cu ulei, sare si piper, apoi lasa-i la copt timp de o ora. Dupa ce se racesc, indeparteaza cojile si pune usturoiul deoparte.

Topeste untul intr-o tigaie, soteaza ceapa si cimbrul, apoi adauga cate un praf de sare si piper, alaturi de un strop de otet. Cu o lingura, amesteca totul foarte bine si pune deasupra usturoiul copt, supa de legume si 3/4 cana apa. Da focul mai mic si lasa totul sa fiarba 20 de minute.

Lasa la racit si introdu supa in blender, apoi incalzeste-o inainte de servire. Presara patrunjelul si poti sa o servesti la masa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1726 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019411 (s)