News Flash:

Supa cu chorizo si fasole

22 Ianuarie 2013
1673 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr carnati chorizo feliati
300 gr de morcovi tocati
1 ceapa tocata
2 tije de teline tocate
2 catei de usturoi
1 lingurita paprika
750 ml supa de legume
1 lingurita pudra de chili
1/2 lingurita chimion macinat
400 gr rosii din conserva
400 gr fasole din conserva
 
Mod de preparare:


Prajeste carnatii intr-o cratita bine incinsa. Cand sunt bine prajtii, scoate carnatii pe o farfurie tapetata cu servetele de bucatarie. In aceeasi tigaie adauga ceapa, telina si morcovii si caleste timp de 5 minute. Adauga apoi si usturoiul, paprika, pudra de chili si chimionul si mai lasa pe foc timp de 2-3 minute. Incorporeaza apoi rosiile si supa si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine si adauga carnatii prajiti. Lasa supa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai lasa la fiert timp de 15 minute.
 
Adauga si fasolea si mai fierbe 5 minute. Supa cu fasole si chorizo se serveste calda, cu paine taraneasca proaspata. Mai poti adauga si putin patrunjel tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati chorizo morcovi ceapa tocata paprika chimion macinat tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1416 viz    0 com
2987 viz    0 com
2934 viz    0 com
1187 viz    0 com
1455 viz    0 com
1492 viz    0 com
1640 viz    0 com
4675 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1769 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020120 (s)