News Flash:

Supa cu chimen si dovleac

19 Septembrie 2012
2090 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 ml ulei de masline
1 praz (doar partea alba) tocat
1 baton de scortisoara
3 catei de usturoi tocati
2 morcovi tocati
1 lingurita seminte de chimen
1.5 kg dovleac taiat cubulete
sucul de la jumatate de lamaie

Mod de preparare:

Incingem uleiul intr-o oala mare la foc mediu si punem prazul la calit cu usturoiul si 2 lingurite de sare. Dupa 3 minute adaugam scortisoara si chimionul si amestecam timp de un minut. Adaugam morcovii si dovleacum si amestecam. turnam in oala 1.5 l apa si lasam sa fiarba timp de o ora. Scoatem si aruncam batonul de scortisoara din supa. Incorporam sucul de lamaie si procesam supa intr-un blender. Punem supa crema obtinuta din nou la incalzit. Servim supa cu crutoane.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz usturoi morcovi dovleac sare supa crema
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014025 (s)