News Flash:

Supa cu chimen

30 Ianuarie 2013
1447 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

dovleac placintar - 1/2 bucata
chimen macinat - 1/2 lingurita
ardei capia uscat si macinat - 1 lingura
ceapa rosie - 1/2 bucata
rosii uscate conservate in ulei virgin de masline - 2 linguri
mix de legume uscate - 2 linguri
peperoncini - dupa gust
patrunjel verde - 1/2 legatura
sare de Himalaya - dupa gust
apa de izvor - cat este nevoie

Mod de preparare:

Dovleac placintar vine taiat cubulete mici, ceapa rosie taiata marunt, patrunjelul tocat fin. Se da totul la blender pana obtinem o pasta fina. Se serveste cu crutoane de paine (preferabil raw).

Supa cu chimen recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac placintar chimen macinat ceapa rosie rosii uscate blender raw
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3285 viz    0 com
1762 viz    0 com
2069 viz    0 com
1675 viz    0 com
1417 viz    0 com
2987 viz    0 com
2936 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1627 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014805 (s)