News Flash:

Supa cu chiftele

21 August 2012
7861 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

550 g carne de porc tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
60 g parmezan dat prin razatoare
1 lingurita oregano
1 ou batut
1 l supa de pui
2 linguri ulei de masline
1 ceapa tocata
2 dovlecei tocati
1 lingura patrunjel tocat
1 tulpina de telina tocata
800 g rosii in bulion

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam carnea de porc cu parmezan, patrunjelul, oregano si ou. Asezonam cu sare si amestecam. Din compozitia obtinuta modelam chiftelutele. Intr-o tigaie incingem ulei si punem chiftelutele la rumenit. Le transferam pe un platou apoi. Incingem uleiul ramas intr-o oala la foc mediu si punem la calit cu ceapa, dovleceii, telina si usturoiul. Dupa 5 minute adaugam rosiile si supa. Marim intensitatea focului, apoi dupa ce da in clocot, reducem din nou la minim si adaugam chiftelutele. Mai fierbem timp de 10 minute. Lasam sa se raceasca un pic si apoi punem in castronele. Se poate servi cu putin parmezan ras pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi parmezan oregano ceapa dovlecei patrunjel bol tigaie castronele
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4099 viz    0 com
1281 viz    0 com
1290 viz    0 com
1340 viz    0 com
2752 viz    0 com
2108 viz    0 com
1960 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014271 (s)