News Flash:

Supa cu ceapa rosie si sfecla

14 Septembrie 2011
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu ceapa rosie si sfecla
Ingrediente: 275 g sfecla coapta 50 g paste de supa fierte al dente 1,2 litri supa de legume 2 linguri ulei de masline 350 g ceapa rosie 2 catei usturoi 2 linguri otet de zmeura sare Mod de preparare: Ceapa si usturoiul tocate se calesc in ulei de masline timp de 20 de minute sau pana se inmoaie. Se adauga sfecla taiata bucati, supa, pastele si otetul si se da in clocot. Se asezoneaza si se serveste calda. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene gogosar usturoi pitu colada paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

890 viz    0 com
1021 viz    0 com
1915 viz    0 com
1496 viz    0 com
1405 viz    0 com
1055 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1841 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024755 (s)