News Flash:

Supa cu cartofi si sofran

11 August 2011
948 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu cartofi si sofran
Ingrediente: 2 kg cartofi 2 cepe 2 catei de usturoi 4 linguri unt 1 litru supa de legume 1 litru lapte 1 lingurita sofran 50 ml vin alb 75 ml smantana 4 felii de paine toast 8 lingurite caviar fals de pastrav Mod de preparare: Cartofii se decojesc, se spala si se taie cubulete. Se calesc in 3 linguri de unt alaturi de ceapa si usturoiul tocate. Apoi se toarna supa de legume si lapte si se lasa la fiert 30 minute. Se paseaza supa si se adauga sofranul. Supa se mai da intr-un clocot si se mai lasa la fiert 4 minute. Se adauga vinul, smantana si sare dupa gust. Se decupeaza 4 stelute din feliile de toast si se prajesc intr-o lingura de unt. Se orneaza cu icre si putin tarhon. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine toast retete vegetariene smantana cartofi fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4066 viz    0 com
986 viz    0 com
1357 viz    0 com
999 viz    0 com
985 viz    0 com
1521 viz    0 com
1109 viz    0 com
1927 viz    0 com
992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023226 (s)