News Flash:

Supa cu cartofi si sofran

11 August 2011
816 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu cartofi si sofran
Ingrediente: 2 kg cartofi 2 cepe 2 catei de usturoi 4 linguri unt 1 litru supa de legume 1 litru lapte 1 lingurita sofran 50 ml vin alb 75 ml smantana 4 felii de paine toast 8 lingurite caviar fals de pastrav Mod de preparare: Cartofii se decojesc, se spala si se taie cubulete. Se calesc in 3 linguri de unt alaturi de ceapa si usturoiul tocate. Apoi se toarna supa de legume si lapte si se lasa la fiert 30 minute. Se paseaza supa si se adauga sofranul. Supa se mai da intr-un clocot si se mai lasa la fiert 4 minute. Se adauga vinul, smantana si sare dupa gust. Se decupeaza 4 stelute din feliile de toast si se prajesc intr-o lingura de unt. Se orneaza cu icre si putin tarhon. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine toast retete vegetariene smantana cartofi fructe glasate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3932 viz    0 com
915 viz    0 com
1236 viz    0 com
916 viz    0 com
906 viz    0 com
1458 viz    0 com
1024 viz    0 com
1771 viz    0 com
864 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1432 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016977 (s)