News Flash:

Supa cu cartofi si praz

2 Mai 2012
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu praz si cartofi
Ingrediente:

800 g cartofi dulci
1 lingura ulei de masline
1 lingurita chimion
2 fire de praz
½ lingurita scortisoara
1 ardei capia tocat
600 g morcovi
1 lingura coriandru tocat
1.25 l supa de legume

Mod de preparare:

Mai intai incingem uleiul intr-o oala la foc mare si se pune prazul la calit timp de 2 minute. Adaugam chimionul, scortisoara si ardeiul si fierbem amestecand continuu inca 30 de secunde. Adaugam cartofii si morcovii si amestecam. Adaugam supa, acoperim vasul cu un capac si lasam sa dea in clocot, dupa care reducem intensitatea focului si mai lasam sa fiarba timp de 20 de minute, indepertam oala de pe foc si lasam sa se raceasca un pic. Trecem supa printr-un blender si o punem din nou sa se incalzeasca. Adaugam sare si coriandru si punem in castronel. Se serveste cu crutoane.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dulci chimion praz scortisoara ardei capia morcovi coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6742 viz    0 com
1739 viz    1 com
1972 viz    0 com
4429 viz    0 com
3364 viz    0 com
2524 viz    0 com
2832 viz    1 com
4329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 27 queries | Mysql time :0.015849 (s)