News Flash:

Supa cu cartofi si praz

4 Octombrie 2011
1132 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu cartofi si praz
Ingrediente: 3 cartofi 3 cani praz curatat si tocat 1 morcov mare tocat 1 tija telina tocata 4 linguri unt ½ cana apa plata 3 cani lapte 1 lingurita sare Mod de preparare: Cartofii se curata si se taie cuburi. Se pun intr-o cratita impreuna cu prazul, telina, morcovii si untul. Se adauga sare si se lasa pe foc 5 minute. Se toarna apa, se da in clocot, se reduce focul si se lasa 20 de minute pana cartofii sunt gata. Daca apa nu este suficienta, se mai completeaza. Se mixeaza cu ajutorul unui blender de mana, se adauga laptele si se pune iar pe foc. Se potriveste de sare si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene busuioc fasole lapte telina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027403 (s)