News Flash:

Supa cu cartofi, bacon si varza

8 Septembrie 2011
1745 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu cartofi bacon si varza
Ingrediente: 4 cani supa de pui 2 linguri unt 180 g bacon 1 ¾ cani fasole din conserva 500 g cartofi 1 ceapa mare 1 capatana mica varza alba 1 lingurita seminte de chimen 1 lingurita cimbru uscat 1 lingura otet de mere sare Mod de preparare: Baconul se caleste trei minute in unt topit pana devine crocant. Se scoate, se scurge si se pune deoparte. In grasimea ramasa se caleste ceapa tocata. Dupa un minut se adauga varza taiata fin. Dupa trei minute se adauga cartofii curatati si tocati, fasolea, cimbrul, chimenul si baconul. Se toarna supa si se lasa sa fiarba la foc mic 45 de minute. Inainte de servire se drege cu otet si sare. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi taietei patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016810 (s)