News Flash:

Supa cu cartofi

4 Iulie 2011
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi noi 1 ceapa 1 morcov patrunjel verde marar verde rosii cherry 2 linguri bulion carne afumata sare piper ulei Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala, se taie si se pun la fiert. Se curata ceapa, se toaca si se caleste in putin ulei. Se curata morcovul, se da prin razatoare si se adauga peste ceapa. Dupa aceea se pune pasta de tomate si se adauga peste cartofi. Se pun carnea afumata taiata, rosiile, mararul, patrunjelul tocat. Toate se amesteca si se acopera cu capacul. Se lasa sa fiarba. Cand este gata se adauga sare si piper dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa fasole oase afumate bulion zahar vanilinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1154 viz    0 com
2360 viz    0 com
11048 viz    0 com
1490 viz    0 com
1150 viz    0 com
1154 viz    0 com
2572 viz    0 com
1828 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1550 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019899 (s)