News Flash:

Supa cu cartofi

4 Iulie 2011
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu cartofi
Ingrediente: 1 kg cartofi noi 1 ceapa 1 morcov patrunjel verde marar verde rosii cherry 2 linguri bulion carne afumata sare piper ulei Mod de preparare: Se curata cartofii, se spala, se taie si se pun la fiert. Se curata ceapa, se toaca si se caleste in putin ulei. Se curata morcovul, se da prin razatoare si se adauga peste ceapa. Dupa aceea se pune pasta de tomate si se adauga peste cartofi. Se pun carnea afumata taiata, rosiile, mararul, patrunjelul tocat. Toate se amesteca si se acopera cu capacul. Se lasa sa fiarba. Cand este gata se adauga sare si piper dupa gust. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceapa fasole oase afumate bulion zahar vanilinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1052 viz    0 com
2302 viz    0 com
9135 viz    0 com
1376 viz    0 com
1057 viz    0 com
1043 viz    0 com
2448 viz    0 com
1738 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020772 (s)