News Flash:

Supa cu carne si telina

24 Noiembrie 2011
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne si telina
Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui 1 tulpina de telina 1 morcov tocat 1 ceapa tocata marunt 2 catei de usturoi 2 linguri de patrunjel tocat cateva boabe de piper 2 l apa sare Mod de preparare: Se pun toate ingredientele la fiert in apa aproximativ 40 de minute. Se scoate apoi puiul si se indeparteaza oasele, dupa care se toaca. Se pune puiul inapoi in supa. Se pune in boluri de servire si se mai adauga patrunjel extra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coriandru bors magic fasole ceapa patrunjel macris
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2452 viz    0 com
1885 viz    0 com
1340 viz    1 com
1057 viz    1 com
1034 viz    0 com
899 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1452 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016148 (s)