News Flash:

Supa cu carne si telina

24 Noiembrie 2011
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne si telina
Ingrediente: 4 pulpe superioare de pui 1 tulpina de telina 1 morcov tocat 1 ceapa tocata marunt 2 catei de usturoi 2 linguri de patrunjel tocat cateva boabe de piper 2 l apa sare Mod de preparare: Se pun toate ingredientele la fiert in apa aproximativ 40 de minute. Se scoate apoi puiul si se indeparteaza oasele, dupa care se toaca. Se pune puiul inapoi in supa. Se pune in boluri de servire si se mai adauga patrunjel extra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coriandru bors magic fasole ceapa patrunjel macris
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2598 viz    0 com
1962 viz    0 com
1561 viz    1 com
1162 viz    1 com
1141 viz    0 com
980 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023410 (s)